Aanbod

Grijpskerkseweg2Oostkapelle-01 (1).JPG Grijpskerkseweg2Oostkapelle-02 (1).JPG Grijpskerkseweg2Oostkapelle-03 (1).JPG Grijpskerkseweg2Oostkapelle-04 (1).JPG Grijpskerkseweg2Oostkapelle03.jpg Grijpskerkseweg2Oostkapelle-05 (1).JPG Grijpskerkseweg2Oostkapelle-06 (1).JPG Grijpskerkseweg2Oostkapelle-07 (1).JPG Grijpskerkseweg2Oostkapelle-08 (1).JPG Grijpskerkseweg2Oostkapelle-09 (1).JPG Grijpskerkseweg2Oostkapelle22.jpg Grijpskerkseweg2Oostkapelle24.jpg Grijpskerkseweg2Oostkapelle-11 (1).JPG Grijpskerkseweg2Oostkapelle-12 (1).JPG Grijpskerkseweg2Oostkapelle-13 (1).JPG Grijpskerkseweg2Oostkapelle-14 (1).JPG Grijpskerkseweg2Oostkapelle-15 (1).JPG Grijpskerkseweg2Oostkapelle-16 (1).JPG Grijpskerkseweg2Oostkapelle-17 (1).JPG Grijpskerkseweg2Oostkapelle-18 (1).JPG Grijpskerkseweg2Oostkapelle-19 (1).JPG Grijpskerkseweg2Oostkapelle-20 (1).JPG Grijpskerkseweg2Oostkapelle-21 (1).JPG Grijpskerkseweg2Oostkapelle-22 (1).JPG Grijpskerkseweg2Oostkapelle-23 (1).JPG Grijpskerkseweg2Oostkapelle-24 (1).JPG Grijpskerkseweg2Oostkapelle-25 (1).JPG Grijpskerkseweg2Oostkapelle-26 (1).JPG Grijpskerkseweg2Oostkapelle-27 (1).JPG Grijpskerkseweg2Oostkapelle-28 (1).JPG Grijpskerkseweg2Oostkapelle31.jpg Grijpskerkseweg2Oostkapelle32.jpg Grijpskerkseweg2Oostkapelle37.jpg Grijpskerkseweg2Oostkapelle34.jpg Grijpskerkseweg2Oostkapelle-32 (1).JPG Grijpskerkseweg2Oostkapelle-33 (1).JPG Grijpskerkseweg2Oostkapelle33.jpg Grijpskerkseweg2Oostkapelle35.jpg Grijpskerkseweg2Oostkapelle36.jpg Grijpskerkseweg2Oostkapelle-46 (1).JPG Grijpskerkseweg2Oostkapelle-29 (1).JPG Grijpskerkseweg2Oostkapelle-30 (1).JPG Grijpskerkseweg2Oostkapelle-43 (1).JPG Grijpskerkseweg2Oostkapelle-44 (1).JPG Grijpskerkseweg2Oostkapelle-45 (1).JPG Grijpskerkseweg2Oostkapelle-47 (1).JPG Grijpskerkseweg2Oostkapelle-48 (1).JPG Grijpskerkseweg2Oostkapelle-49 (1).JPG Grijpskerkseweg2Oostkapelle-50 (1).JPG Grijpskerkseweg2Oostkapelle14.jpg Grijpskerkseweg2Oostkapelle15.jpg Grijpskerkseweg2Oostkapelle16.jpg Grijpskerkseweg2Oostkapelle-51 (1).JPG Grijpskerkseweg2Oostkapelle04.jpg Grijpskerkseweg2Oostkapelle11.jpg Grijpskerkseweg2Oostkapelle05.jpg Grijpskerkseweg2Oostkapelle10.jpg Grijpskerkseweg2Oostkapelle12.jpg Grijpskerkseweg2Oostkapelle-54 (1).JPG Grijpskerkseweg2Oostkapelle-55 (1).JPG Grijpskerkseweg2Oostkapelle06.jpg Grijpskerkseweg2Oostkapelle07.jpg Grijpskerkseweg2Oostkapelle08.jpg DJI_0987.jpg DJI_0988.jpg DJI_0992.jpg DJI_0993.jpg DJI_0996.jpg DJI_0998 - ingetekend.jpg

Te koop: Grijpskerkseweg 2, 4356 RA Oostkapelle

€ 998.000,- k.k.
Type object Woonhuis, woonboerderij, vrijstaande woning
Perceeloppervlakte 10.805 m²
Woonoppervlakte 200 m²
Aanvaarding In overleg

Algemeen

Op een fraaie locatie aan de rand van het dorp, wordt deze vrijstaande woonboerderij met aangebouwde schuur, welke is voorzien van extra woonruimte, aan u te koop aangeboden. De in het buitengebied en met veel privacy gelegen woonboerderij is gebouwd in 1926 en ligt op een kavel van ruim één hectare eigen grond. Door de ligging en de oppervlakte van de kavel is dit een object met vele mogelijkh... Meer informatie
  • Kenmerken

    Alle kenmerken
    Type object Woonhuis, woonboerderij, vrijstaande woning
    Aangeboden sinds Dinsdag 25 juni 2024
  • Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 00019
Vraagprijs € 998.000,- k.k.
Inrichting Niet gestoffeerd
Inrichting Niet gemeubileerd
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Dinsdag 25 juni 2024
Bouw
Type object Woonhuis, woonboerderij, vrijstaande woning
Soort bouw Bestaande bouw
Dakbedekking Dakpannen
Type dak Zadeldak
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 10.805 m²
Woonoppervlakte 200 m²
Inhoud 1.100 m³
Oppervlakte overige inpandige ruimten 95 m²
Oppervlakte externe bergruimte 150 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 2
Aantal kamers 4 (waarvan 3 slaapkamers)
Aantal badkamers 1
Locatie
Ligging Buiten bebouwde kom, Platteland, Vrij uitzicht
Tuin
Type Voortuin
Oriëntering Noord west
Heeft een achterom Ja
Energieverbruik
Energielabel G
CV ketel
Warmtebron Gas
Bouwjaar 2020
Combiketel Ja
Eigendom Eigendom
Uitrusting
Aantal parkeerplaatsen 5
Aantal overdekte parkeerplaatsen 1
Warm water Geiser
Verwarmingssysteem Centrale verwarming
Parkeergelegenheid Inpandige garage
Tuin aanwezig Ja
Heeft een garage Ja
Kadastrale gegevens
Kadastrale aanduiding Domburg K 3607
Perceeloppervlakte 7.605 m²
Omvang Geheel perceel
Eigendomsituatie Eigen grond
Kadastrale aanduiding Domburg K 3606
Perceeloppervlakte 3.200 m²
Omvang Geheel perceel
Eigendomsituatie Eigen grond

Beschrijving

Op een fraaie locatie aan de rand van het dorp, wordt deze vrijstaande woonboerderij met aangebouwde schuur, welke is voorzien van extra woonruimte, aan u te koop aangeboden. De in het buitengebied en met veel privacy gelegen woonboerderij is gebouwd in 1926 en ligt op een kavel van ruim één hectare eigen grond. Door de ligging en de oppervlakte van de kavel is dit een object met vele mogelijkheden.

Oostkapelle is de familie kustplaats bij uitstek. De brede stranden, duinen en bossen op minder dan twee kilometer afstand zijn trekpleister nummer één.
De gezellige dorpskern met diverse restaurants, winkels en een supermarkt liggen op fietsafstand, evenals het natuurgebied de Mantelinge met zijn historische buitenplaatsen.
Oostkapelle is centraal gelegen ten opzichte van de uitvalswegen richting Middelburg, Goes, Rotterdam en Antwerpen.

Het gehele perceel is omheind door een houtsingel met diverse soorten volwassen bomen en struiken, van een rij klassieke populieren tot een statige notenboom.
De oprit met voldoende parkeermogelijkheden, de voortuin, de paden rondom en naast de woning tot helemaal naar de achterzijde van het perceel lopend, zijn ondanks dat ze veelal overgroeid zijn met gras en groen, voorzien van een klinker- tegel- of halfverharding (gebroken puin en grind).
Achter de woning bevinden zich een vrijstaande schuur met daarin diverse vogelverblijven, een tuinkamer met veel glas, een moes- en siertuin en kweekkas. Verderop staan nog enkele fruitbomen in het gras, een heerlijk plekje waar het in de zomer goed toeven is. Ook het voormalig toiletgebouw (zonder dak) is nog deels aanwezig. Achter dit alles liggen nog diverse houten bergingen, de voormalige paardenstal met aansluitend een ruim perceel grasland.

De woonboerderij is gebouwd in 1926 en heeft samen met de extra woonruimte in de schuur een woonoppervlakte van circa 200m2 en een inhoud van circa 1100m3 inclusief aangebouwde schuur. De overige inpandige ruimte is circa 95m2. De externe bergruimten samen hebben een oppervlak van ruim 150m2. De woning en schuur zijn grotendeels opgetrokken in metselwerk met grotendeels een houten begane grondvloer, een houten verdiepingsvloer en hardhouten kozijnen met deels voorzetramen. Het geheel is voorzien van een zadeldak, gedekt met pannen op dakbeschot, het dak van de schuur is omstreeks het jaar 2000 gerenoveerd. De woning wordt verwarmd door middel van een cv-ketel (2020) in combinatie met radiatoren. De woonruimte in de schuur heeft geen centrale verwarming, wel is er een geiser aanwezig.

Indeling:
Via het klompenhok aan de achterzijde van de woning komt u in de gang, welke toegang geeft naar een hoger gelegen berging met daaronder de ruime voorraadkelder, berging met cv-opstelling en toilet, badkamer met douche en wastafel en de woonkeuken. Vanuit de woonkeuken komt u in de woonkamer met naastgelegen slaapkamer, voorzien van vaste kasten.

Indeling schuur:
In de aangebouwde schuur bevinden zich een ruimte voor één auto, diverse bergingen en de extra woonruimte met entree, eetkamer, badkamer met douche en toilet, kleine slaapkamer, woonkamer met trapopgang naar de verdieping.
Op de verdieping is er via de overloop toegang tot twee slaapkamers, vanuit één van de slaapkamers is de zolder van de schuur bereikbaar.

Bestemming:
De huidige bestemming is “Wonen” met functieaanduiding “specifieke vorm van wonen - voormalig agrarisch bedrijf” en een deel van het perceel is agrarisch met waarden - Landschapswaarden.
Voor nadere informatie kunt u het omgevingsplan, bestemmingsplan, de toelichting, regels, bijlagen en het vaststellingsbesluit van het bestemmingsplan raadplegen op omgevingswet.overheid.nl of nadere informatie opvragen bij de gemeente Veere. Wij wijzen u er expliciet op dat het verkrijgen van informatie en de onderzoeken voor elk voorgenomen gebruik geheel voor de verantwoording van koper zijn en koper jegens verkoper of diens makelaar hier geen aanspraak op kan maken of deze verantwoordelijk kan houden in deze.

Kadastrale aanduiding:
Gemeente Domburg, sectie K nummer 3607, groot zesenzeventig are en vijf centiare (7605m2) en gemeente Domburg, sectie K nummer 3606, groot tweeëndertig are (3200m2)

Verkoop:
Naast de ouderdoms-, asbest- en niet-zelfbewoningsclausule zal in de koopovereenkomst worden opgenomen dat het registergoed is verkocht in de staat zoals het zich op dit moment bevindt, ‘as is where is’.
Dit betekent dat de huidige bouwkundige, technische, juridische, milieukundig (o.a. water, bodem, lucht) en feitelijke toestand van het verkochte (het gehele registergoed) in alle opzichten door een koper moeten worden aanvaard, voor zijn rekening en risico zijn en ter zake door verkoper geen garanties worden gegeven, behoudens dat aan een koper de eigendom wordt geleverd, vrij van hypotheken, huurrechten, zakelijke rechten en overige beslagen. Koper kan geen beroep doen op de non-conformiteit en/of dwaling regeling. Alle gebreken aan het verkochte, ongeacht of deze een normaal of bijzonder gebruik in de weg staan, of het anderszins niet beantwoorden van het Verkochte aan de koopovereenkomst, zijn voor rekening en risico van de koper

Tot meerdere zekerheid voor de nakoming van de koopovereenkomst en de daaruit voortvloeiende verplichtingen zal van koper een waarborgsom van 10% van de koopsom dan wel een bankgarantie worden gevraagd.

Alle informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Kandidaat-kopers wordt geadviseerd een en ander zelf na te meten en verkoper en zijn makelaar accepteren hierom geen aansprakelijkheid

Plattegronden

Brochure(s) en overige bijlagen

Sluiten

Recent bekeken